mandag 15. juni 2009

Sex? Eller ikke sex?


http://www.kk.no/815177/ikke-ha-sex-i-juni

Kjærlighetscoachen Carolin Dahlman oppfordrer oss til å ikke ha sex i juni!
- Hvis gutter får sex med en gang, så blir de fort lei, sier hun.
Ganske enig med henne, men det kan også skje den andre veien. Det har nok noe med at spenningen blir borte, og det gjelder for begge parter. Jeg er veldig for å la jentene ha en knullekompis uten at hun skal bli sett på som billig. Bare fordi vi jenter også har lyster og kan bli like kåte som gutter, så får ikke vi lov til å tilfredsstilles (uten følelser i bildet)?? Syns det blir veldig gammeldags. Nå er vi snart i 2010 folkens, nå må vi få gjort noen endringer. Er ikke bare gutter som vil eksprimitere innenfor sex. Noen vil teste ut det samme kjønn, trekant, anal osv. Mulighetene er der, bare fordommene som holder oss tilbake. Og det er veldig synd, syns jeg. Hva syns du?

Hei, vil du ikke så vil du ikke. Enkelt og greit. Skal ikke tvinge deg til å ha sex med den første og beste du ser, men prøv å ikke føl deg billig bare du har lyst på en person :-) Vil bare ha en likestilling i…ja så mangt egentlig. Men vi kan ikke alltid få i både pose og sekk (selv om jeg vil). Ett skritt om gangen, men til tider så tar det evigheter å få tatt et lite muse skritt.

Men tilbake til det kjærlighetscoachen skrev. Så er det jo sikkert lurt å knipe igjen. Bare for å gjøre nytelsen enda bedre når dere gir etter. Og ja, kanskje det er noen følelser i bildet. Og det gjør jo sex`en enda bedre. Men selv om du har type eller ikke, så prøv. Hvis dere syns det blir litt vanskelig en hel mnd, så prøv en uke eller to da. Bare for å se om det er noe for dere. Vedder på at det gir et sånn ekstra kick. Dere går hver dag kåte, og se men ikke røre? Ohhh...ille ass! Hehe ;-)

Ble litt forskjellig innhold i dette innlegget...menmen :-P

Ha en fortsatt varm sommerdag!

-Stina-

3 kommentarer: