torsdag 2. juli 2009

R.I.P Michael Jackson the King of Pop!


De eldste og beste kunstnere faller som fluer for tiden! Først så døde David Carradine (”Kill Bill”) og nå Michael Jackson. Hvem er neste?
Det er så utrolig tragisk! Våre barndoms idoler dør i fra oss. Bare beviser en ting!! De er mennesker de å. Til og med de kan ikke lure døden. Uansett hvor berømt og hvor rike de er, så er og blir de (vanlige) mennesker. Så, det er nok hovedgrunnen til at kjendiser vil se mest mulig ung ut. Så de på en måte kan lure døden. Tror de ja… Bare å se på Michael Jackson det. Hvem har mer plastikk i kroppen enn han? Beklager å si det, men det er fakta. Liker ikke at folk håner Michael Jackson ved å si bla. ”Han tar nok lang tid for å råtne bort” osv. Slemt sakt, men sant. Okey, nok om det!

Mennesker burde ta denne fryktlige tragiske nyheten som en stor og vikig advarsel!
- Uansett hvor mye du misliker ditt eget utseende så hjelper det ikke å forandre på det. Du vil alltid være ditt gamle jeg inni deg. Prøv heller å komme overrens med deg. Det er det indre som teller vettu =)
- Det er farlig avhengighets ”opplegg”. Forandre en ting og du vil alltid finne mer du kunne tenke deg å forandre på! Koste hva det koste vil. Like skummelt og farlig som dop og alkohol. Blir til at du misbruker det å leke gud.
-Stina-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar